WIE 

Waterbloembakken.nl is opgericht door verschillende koeling ingenieurs in samenwerking met de ontwikkelaar van dit product uit Italië. De eerste ontwikkelingen begonnen al in 1993 door de bloemist Mara Verbena uit San Marino. Zij kwam met het idee om de bloemen gekoeld in de etalage op te stellen waarbij ze af en toe alleen het water hoefde te verversen. op deze manier had ze geen koelcel meer nodig in de zaak en bleven de bloemen langer houdbaar en mooi van kleur. 

HOE ?

Dankzij twee basisprincipes:

  1. De kou en de continue recirculatie van het water op 6 graden blijft de bacteriële lading van het water onder controle, mede dankzij een effectief sterilisatiesysteem.
  2. Het tweede principe is Hetzelfde gekoelde en gefilterde water circuleert continu door een aansprekende waterval waardoor het zuurstofrijk wordt, waardoor je bloemen vers en schoon water kunnen opnemen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact om het te laten werken. Er zijn geen wateraansluitingen nodig en het kan gemakkelijk worden afgetapt door een meegeleverde pomp. 

Wat ?

Het is een gekoeld presentatiesysteem voor bloemen waarmee u slechts één keer per maand water hoeft te verversen. Het verlengt de levensduur van de bloemen en vermijdt de hittestress die gepaard gaat met het in en uit laden van de bloemen. Het vermindert de werkdruk van de bloemist en creëert een showcase met een grote impact op de klant en zorgt voor kwaliteitsbloemen die langer meegaan. Het enige systeem dat het water van zuurstof voorziet en het op een constante temperatuur van 6-7 ° C houdt